Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του κι αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό με θαυμάστριά του

mpougiouris

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που του έφερε ο καλλιτεχνικός χώρος, ωστόσο αναγνωρίζει ότι δεν καβάλησε το καλάμι.

«Η επιτυχία ήρθε σταδιακά και με σωστές δόσεις, η αναγνωρισιμότητα ήρθε ερήμην μου. Πήγαινα καθημερινά στο γύρισμα να δουλέψω τα κείμενά μου, φυσικά καταλάβαινα ότι η δουλειά στην οποία συμμετέχω γνωρίζει επιτυχία, από την άλλη πλευρά είχα την προστασία της δουλειάς καθ’ εαυτής. Δεν καβάλησα το καλάμι, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος να πει «κούνια που τον κούναγε». Δεν έχω βιώσει αποτυχία, οπότε δεν έχω και την πικρή γεύση. Την επιτυχία τη χαιρόμουν ως ένα σημείο, δεν την θεωρούσα δεδομένη», είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» .

Επιπλέον ανέφερε ότι έχει μείνει απλήρωτος από δουλειά, ωστόοσο δεν κινήθηκε νομικά: «Για μένα πιο δυσάρεστο για τον ηθοποιό όταν δεν αμείβεται γιατί αισθάνεται ότι ακυρώνεται, ότι είναι άχρηστος, ότι η υπηρεσία του ήταν άνευ λόγου και δεν χρειάζεται να πληρωθεί».

«Ο καθένας στο θέατρο μπορεί να κουβαλάει στην ψυχή του τραύματα, που νομίζει ότι μέσα από την τέχνη θα τα γιατρέψει», δήλωσε.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αποκάλυψε ένα περιστατικό με μία φανατική θαυμάστρια, αλλά και το… περίεργο δώρο που του έκανε.

«Μία κοπέλα ήθελε το κινητό μου, το απέφευγα πολύ ευγενικά και μου έφερε συσκευή με κάρτα για να την πάρω».

Όπως αποκάλυψε, δεν είναι στα άμεσά του σχέδια να αποκτήσει παιδί, ενώ δεν ένιωσε ποτέ αδικημένος ή θιγμένος από τα μέσα.

Πηγή : protothema.gr

 There are no comments

Add yours

Facebook