Μαντόνα: Χώρισε με τον 28χρονο χορευτή, μετά από τρία χρόνια σχέσης

madonna-boyfriend-2020-03

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους – Το «μήνυμα» της τραγουδίστριας στο Instagram

Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης η Μαντόνα και ο 28χρονος Αλαμαλίκ Ουίλιαμς.

Η «βασίλισσα της ποπ» και ο χορευτής γνωρίστηκαν το 2015 και παρά τα 35 χρόνια, που τους χωρίζουν, η σχέση τους ήταν πολύ έντονη και ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος.

Αν και συνδέθηκαν ερωτικά, τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2019, και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι η έλξη μεταξύ τους ήταν εμφανής από την αρχή.

Η είδηση ότι είναι ζευγάρι κυκλοφόρησε σχεδόν αμέσως, και παρά τα σχόλια για τη μεταξύ τους διαφορά ηλικίας, εκείνοι δεν έδειχναν να νοιάζονται για τις «κακές γλώσσες».

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της ποπ έγραψε σε insta story: «Το Κάρμα είπε: Όταν κάποιος στη ζωή σου δεν είναι ο κατάλληλος για “σένα… ο Θεός θα τον χρησιμοποιεί συνεχώς για να σε πληγώνει μέχρι να γίνεις αρκετά δυνατός για να τον αφήσεις να φύγει».
Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στη Daily Mail, ο χωρισμός «έχει ρίξει τη Μαντόνα στη δουλειά».

«Μετά τον χωρισμό, έχει μπει σε πολύ έντονους ρυθμούς ζωής. Έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και δουλεύει πάνω στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της και σε νέα μουσική. Όσο χρόνο έχει, τον αφιερώνει σε οικογένεια και φίλους», ανέφερε η πηγή.

Μέχρι στιγμής, ούτε η ίδια, αλλά ούτε και ο Αλαμαλίκ Ουίλιαμς έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση. Ο λόγος που τους οδήγησε να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, παραμένει άγνωστος.
Πηγή: protothema.gr


There are no comments

Add yours

Facebook