Πέταξε τρία κουταβάκια στα σκουπίδια στη Μυτιλήνη

1512806

Σε δεύτερο περιστατικό κακομεταχείρισης ζώου στο νησί, ένας άνδρας έδεσε άλογο στο φορτηγό του και έτρεχε

Μετά από πολύωρες έρευνες, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσου και της Ασφαλείας Μυτιλήνης και πέρασαν χειροπέδες σε έναν απάνθρωπο Έλληνα κάτοικο του νησιού, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» τρία νεογέννητα σκυλάκια πετώντας τα στα σκουπίδια!

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος στην ευρύτερη περιοχή κατέγραψαν τον δράστη να κατευθύνεται σε κάδους απορριμμάτων το απόγευμα του Σαββάτου και να μοιράζει σε αυτούς τους ανυπεράσπιστα κουταβάκια, προσδοκώντας να τα «αλέσουν» οι μηχανές των απορριμματοφόρων! Αφού ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε την Κυριακή στη Μυτιλήνη, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κακομεταχείριση ζώων συντροφιάς, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Έδεσε άλογο στο φορτηγό του και έτρεχε!

Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν έχουν τέλος στη Λέσβο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας που οδηγούσε το φορτηγό του έχοντας δεμένο με σκοινί στο πλαϊνό μέρος του ένα εμφανώς εξαντλημένο άλογο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακομεταχείριση ζώου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό πρόστιμο.

Πηγή: protothema.gr


There are no comments

Add yours

Facebook