Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα

ioanna-paliospyrou2

«Νιώθω φόβο… αλλά θα το αντιμετωπίσω» επισημαίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου που αυτήν την περίοδο αναρρώνει μετά από ακόμα ένα χειρουργείο – Οι γενναίες και συγκινητικές απαντήσεις της σε ερωτήσεις στο Instagram

Με γενναιότητα και αισιοδοξία απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram.

Η κοπέλα αποκάλυψε σε πλήθος ερωτήσεων, για το εάν βιώνει κρίσεις πανικού, πώς διαχειρίζεται την αλλαγή στη ζωή της, πώς διαχειρίστηκε την επίθεση με βιτριόλι, ακόμη και το πότε θα βγάλει την προστατευτική μάσκα που φορά από το πρόσωπο.

«Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Ελπίζω να μην είναι πολύ “δύσκολο” για εσάς. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα», έγραψε για το τελευταίο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πρόσφατα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ρωτήθηκε αν αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού και απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι η αυτοπεποίθησή της παραμένει στα ύψη, αφού γι’ αυτό φροντίζουν και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω της και της δίνουν κουράγιο.

Επίσης, διευκρίνισε πώς διαχειρίζεται την αλλαγή που της προκάλεσε στη ζωή της η επίθεση με οξύ: «Με αισιοδοξία, όμορφα όνειρα, θέτω στόχους και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ με τα “εργαλεία” που έχω.. Αναζητώ τις λύσεις στα προβλήματα και δεν στέκομαι στο “γιατί;”». Άλλωστε όπως έγραψε σε άλλη ερώτηση, «η επίθεση που δέχθηκα εκτός από όσα μου έχει στερήσει, μου έχει μάθει πράγματα. Είναι ο τρόπος που λειτουργώ έτσι», ενώ έχει βρει τρόπους να κάνει τα πάντα, εκτός από ηλιοθεραπεία.

Πηγή:protothema


There are no comments

Add yours

Facebook