Νέα Υόρκη: Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου της πρώην Μις Αμερική – Αρχικά είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία

miss

Ο θάνατος της πρώην Μις Αμερική Τσέσλι Κριστ παραμένει για την αστυνομία της Νέας Υόρκης ανοιχτή υποθεση, αν και η πρώτη ανακοίνωση τον απέδιδε σε αυτοκτονία. Η Κριστ βρήκε τον θάνατο την Κυριακή 30 Ιανουαρίου όταν έπεσε από τον 29ο όροφο του ουρανοξύστη στον οποίο κατοικούσε στο Μανχάταν.

Νέα Υόρκη: Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου της πρώην Μις Αμερική - Αρχικά είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία

Η Τσέσλι Κριστ, που είχε στεφθεί Μις Αμερική το 2019, ήταν 30 ετών. Ήταν δικηγόρος που μαχόταν για την μεταρρύθμιση του δικαιοσύνης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διατηρούσε επίσης πολύ δημοφιλές προσωπικό blog στο οποίο έγραφε για θέμα μόδας και για καλλιτεχνικά θέματα.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως σκοτώθηκε εξαιτίας πτώσης από το κτίριο κατοικιών στο οποίο ζούσε στο Μανχάταν. Μετά την εξέταση που διενήργησε ο αρμόδιος ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ωστόσο, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης, (NYPD) θα εξετάσει όλες τις συνθήκες και τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο της 30χρονης, όπως δήλωσε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο επιθεωρητής της αστυνομίας Μάρτιν Μπράουν χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. Σημειώνεται πάντως, ότι είναι πάγια τακτική της αστυνομίας στις ΗΠΑ να ερευνούν υποθέσεις θανάτων που αποδίδονται σε αυτοκτονία.

Μις Αμερική Τσέσλι Κριστ 2

Εξαρχής, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, όπως και εκατοντάδων θαυμαστών της, μπήκε το μήνυμα που έστειλε λίγο πριν τον θανατό της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ξέρουμε ότι ο αντίκτυπός της θα συνεχιστεί», λέει η οικογένειά της που απαρηγόρητη βιώνει την απώλειά της.

Η νέα γυναίκα προσέφερε αμισθί τις υπηρεσίες της σε φυλακισμένους που είχαν στοιχεία και υποστήριζαν ότι είχαν πέσει θύματα κακοδικίας και βρίσκονταν άδικα καταδικασμένοι να εκτίουν αυστηρές ποινές. Είχε άδεια εξάσκησης επαγγέλματος σε δυο Πολιτείες των ΗΠΑ.

 

Πηγή : thetoc.grThere are no comments

Add yours

Facebook