Παλαουάν, ένα ονειρεμένο νησί στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων

palau

Οργανώσετε το ταξίδι σας με το έμπειρο προσωπικό του Diplomat travel, το ταξιδιωτικό μας γραφείο με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ταξιδιών θα σας καθοδηγήσει σε ότι χρειαστείτε! 

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για τo Παλαουάνμπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Οι ερημικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και η παρθένα τροπική φύση αποτελούν έναν παράδεισο για τους ταξιδιώτες.

Παλαουάν, ένα ονειρεμένο νησί στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων - Newsbeast

Το νησί Παλαουάν βρίσκεται στο δυτικό άκρο των Φιλιππίνων και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της κατάδυσης.

Με πυκνή βλάστηση που κρύβει το φως του ήλιου, φυλές ξεχασμένες από τον χρόνο και μαγικές θαλάσσιες σπηλιές αποτελεί τη «κορωνίδα του στέμματος» για τη χώρα.

Ο υπόγειος ποταμός St. Paul ρέει κάτω από το βουνό σε ένα φυσικό τούνελ μήκους οκτώ χιλιομέτρων.

Εκβάλλει τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το Sabang, σε ένα σημείο με γαλαζοπράσινα νερά και οργιώδη βλάστηση. Το ποτάμι καθώς και η περιοχή που το περιβάλλει έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο.

Sabang Beach Palawan Island Philippines From The Air | tripAtrek Travel

Ανακαλύψτε την ομορφιά του νησιού με πιρόγες που σας μεταφέρουν σε κοραλλένιες λίμνες και κάντε βαρκάδα στον υπόγειο ποταμό, που διαθέτει πολλά σπήλαια με σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Αξίζει να επισκεφθείτε το Sabang, ένα πολύ μικρό οικισμό με καλύβες απλωμένες γύρω από μια αμμώδη παραλία με κοκκοφοίνικες. Δοκιμάστε τις τοπικές νοστιμιές και περπατήστε στην πρωτεύουσα Πουέρτο Πρινσέσα.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες

Project to Make Palau a Carbon Neutral Destination Launched by Palau Bureau of Tourism, Sustainable Travel International, and Slow Food - Sustainable Travel International

Διαφορά ώρας: 5 ώρες μπροστά

Νόμισμα: Πέσο Φιλιππίνων (1 ευρώ ισοδυναμεί με 59.61 πέσο)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης για τη Μανίλα μέσω Κατάρ είναι 16 ώρες και 30 λεπτά από την Αθήνα και 35 ώρες και 10 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Άμστερνταμ και Ταϊπέι. Από τη Μανίλα θα φτάσετε αεροπορικώς σε 1 ώρα και 20 λεπτά στην πρωτεύουσα Πουέρτο Πρινσέσα.

Φιλιππίνες - Μανίλα - Παλαουάν - Holiday Tours Travel Agency Nicosia Cyprus

Palau Islands Pictures

Discover the 10 Best Eco-tourism Destinations of the World | Mr Hudson

10 ecotourism destinations that should be on your bucket list

Learn about the captivating history, language and culture in Palau

Everything You Need To Know About Backpacking Palawan

πηγή-newsbeast

 

 There are no comments

Add yours

Facebook