Καρδίτσα: Έσπασε ο πάγος στην επιφάνεια της λίμνης Πλαστήρα – Επισκέπτες βρέθηκαν μέσα στο νερό

limni_plastira_ice_break_xr

Δείτε τη στιγμή που υποχωρεί ο πάγος σε σημείο της λίμνης – Δεν κινδύνευσε κάποιος, καθώς το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι ρηχό

Παραλίγο να αποβεί μοιραίος ο «περίπατος» ορισμένων τολμηρών επισκεπτών πάνω στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Πλαστήρα το πρωί της Κυριακής.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net επιχείρησαν να περπατήσουν πάνω στον πάγο, ο οποίος όμως υποχώρησε κάτω από τα πόδια τους και βρέθηκαν να κολυμπούν μέσα στα νερά.
Δεν κινδύνευσε κανείς

Δεν κινδύνευσε κάποιος, καθώς το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι ρηχό, αλλά σίγουρα δεν ήταν και ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσει μια κυριακάτικη εκδρομή στη φύση.

Το σημείο που καταγράφηκε το περιστατικό (από επίσης επισκέπτη της περιοχής) είναι στο ξεκίνημα της λίμνης, στην κατεύθυνση από το Μορφοβούνι προς τα Καλύβια Πεζούλας. Εκεί το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνά, αλλά το χειμώνα πλημμυρίζει από τα νερά.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή βρέθηκε παρά πολύ κόσμος στην περιοχή, καθώς ήταν ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες και το χιονισμένο τοπίο πρόσφερε μοναδικές εικόνες.

Δείτε βίντεo: Έσπασε ο πάγος στη λίμνη Πλαστήρα και επισκέπτες βρέθηκαν στο νερό – Καναδάς: Το αυτοκίνητό της βυθιζόταν και αυτή έβγαζε selfie

πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook