Η Ελένη Μενεγάκη γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον χωρισμό της

Screenshot 2021-05-17 at 10.05.19 AM

«Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου», είπε η παρουσιάστρια

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκε ένα θέμα με δηλώσεις που έκανε η Σαμπρίνα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο. Η τραγουδίστρια σημείωσε πως δεν θέλει να προβάλλεται η προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, ώστε να μην στενοχωρηθεί το παιδί της. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη πήρε τον λόγο και μίλησε για τον δικό της χωρισμό με τον Γιάννη Λάτσιο, πριν από 13 χρόνια.
«Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η καθεμία από εμάς, μετά από έναν χωρισμό -από τη στιγμή που υπάρχει παιδί- παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της και το χειρίζεται διαφορετικά», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε: «Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω «εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά». Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πώς να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα ή στην εφηβεία ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν, ή παιδιά που είναι 5 ετών. Ο καθένας κρίνει για τη δική του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.
πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook