Κατέρρευσε ψευδοροφή στον Ευαγγελισμό – Δύο τραυματίες (εικόνες)

nosokomeio-evaggelismos

Πανικός στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου κατέρρευσε ψευδοροφή στα μαγειρεία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι. Τι ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ.
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» δύο εργαζόμενες τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε ψευδοροφή στα μαγειρεία. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σήμερα Τετάρτη (12/1), το μεσημέρι.

Ανακοίνωση για την ψευδοροφή που κατέρρευσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Στις 12 το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό, στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Οργάνων στο 2ο όροφο του παλαιού κτιρίου στη κουζίνα που είναι εντός της Μονάδας κατέρρευσε η ψευδοροφή μεγάλου βάρους.

» Στη κουζίνα εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο τραπεζοκόμες οι οποίες είχαν κλείσει τη πόρτα της κουζίνας να ετοιμάσουν το φαγητό των ασθενών. Όταν άκουσαν τον θόρυβο πρόλαβε η μία και άνοιξε τη πόρτα και αυτό τους έσωσε, γιατί η ψευδοροφή βρήκε εμπόδιο στη πόρτα. Καταπλακώθηκαν όμως οι τραπεζοκόμες και τραυματίστηκαν. Η μία συνάδελφος πιο σοβαρά νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Τα μαγειρεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την κατάρρευση της ψευδοροφής

Τα μαγειρεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την κατάρρευση της ψευδοροφής © Facebook
» Η άλλη συνάδελφος πιο ελαφριά. Περιποιήθηκαν τα τραύματά της και πήγε σπίτι της με αναρρωτική άδεια. Πόσες φορές δεν έχουμε αναδείξει την επικινδυνότητα του κτιριακού εξοπλισμού των νοσοκομείων λόγω έλλειψης κονδυλίων.

» Πόσοι συνάδελφοι πρέπει να τραυματιστούν, να κινδυνέψει η ζωή τους για να γίνει συντήρηση των νοσοκομείων. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο. Μάλλον στα μέτρα προστασίας θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και κράνος. Περαστικά στους συναδέλφους».

Πηγή: athensvoice.grThere are no comments

Add yours

Facebook