Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Mount,Pelion,,Greece-,January,17,,2010.,Skiers,At,Agriolefkes,Ski

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας καθώς και μοναδικά πακέτα προσφορών για τo Πήλιο μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr


Είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού

Ανοίγει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου (Pelion Ski Centre), στις Αγριόλευκες, μετά την χιονόπτωση που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο

Οι εργασίες συνεχίστηκαν και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς χιονόστρωσης των πιστών σε όλο το χιονοδρομικό κέντρο, προκειμένου από αύριο να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.
Άλλωστε το βουνό των Κενταύρων, εκτός από τα πανέμορφα, παντός καιρού, χωριά του, φημίζεται και για το παιχνίδι με το χιόνι, με την απίστευτη θέα σε δύο «θάλασσες», το Αιγαίο πέλαγος και τον Παγασητικό.
Σε λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών: Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby). Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας ευελπιστεί σε τόνωση των κρατήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου καθώς η ταξιδιωτική κίνηση μετά την εορταστική περίοδο είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

πηγή-travel.grThere are no comments

Add yours

Facebook