Η Ντέμη Γεωργίου για την κακοποίηση από την πρώην σύντροφό της: «Έχασα την όρασή μου για δύο μήνες»

demi

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε για τις βίαιες στιγμές που έζησε με την πρώην σύντροφό της

Για την κακοποιητική σχέση, από την οποία πέρασε στο παρελθόν, μίλησε η Ντέμη Γεωργίου.
Η μαγείρισσα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον διαγωνισμό Master Chef μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε τις σκηνές βίας που έζησε με την πρώην σύντροφό της.

Όπως ανέφερε, δεχόταν για πολλά χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά από την σύντροφό της, όμως υπήρξε μία συγκεκριμένη στιγμή που την «αφύπνισε», καθώς έφτασε να φοβάται για τη ζωή της.

«Ήταν για χρόνια κακοποιητική, από την αρχή της σχέσης μας, αλλά το μεγάλο κακό έγινε μία φορά. Ήταν η στιγμή που ένιωσα ότι ή θα ζήσω ή θα πεθάνω. Αν δεν έφτανα στο νοσοκομείο, δεν ξέρω πώς θα έβγαινα από όλο αυτό. Άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει κακοποίηση λένε «μα καλά, χαζή είναι και κάθεται;», αλλά δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται. Εκεί που ο άλλος είναι κακοποιητικός, μετά ξαφνικά σε προσέχει, σε στηρίζει, δεν ξέρω τι γίνεται. Κάτι συμβαίνει και δεν μπορείς να βγεις από όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πρόβλημα που απέκτησε στην όρασή της από την κακοποίηση που υπέστη. «Έφτασα πολύ κοντά στο να πεθάνω, έχασα και την όρασή μου για δύο μήνες. Ήταν too much για εμένα. Χτυπήθηκα στο κεφάλι και αυτό μου επηρέασε και την όραση. Το είπα στους κοντινούς μου, δεν πήγαν στην αστυνομία όμως, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία τελικά και να είναι καλά», περιγράφει.

Τέλος, για την κατάληξη που είχε η σχέση της η ίδια δήλωσε: «Καλύτερα να μη μιλήσω για το τι έγινε με το άλλο άτομο, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει τη δεδομένη στιγμή. Άκουσα συγγνώμη, αλλά πάντα υπάρχει και αυτό το «αλλά». Εσύ μίλησες, εσύ φώναξες, εσύ το προκάλεσες».

πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook