Νόβακ Τζόκοβιτς: Η πρώτη ανάρτηση μετά το «μπλόκο» στην απέλασή του -Χαμογελαστός στο γήπεδο

djokovic_0

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την νίκη στην έφεση για την ανάκληση της βίζας του, δηλώνοντας ευγνώμων έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη το θρίλερ με την παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και τη συμμετοχή του στο Australian Open, παρά την δικαστική απόφαση που «μπλόκαρε» την απέλασή του από τη χώρα, ο Σέρβος πρωταθλητής βρέθηκε στο κορτ και μάλιστα σύμφωνα με τον αδελφό του έκανε και προπόνηση.

Μέσα από το Twitter, ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και τον ενθάρρυναν να παραμείνει δυνατός. «Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας μου. Παρ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να αγωνιστώ  @AustralianOpen», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζόκοβιτς.

«Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Πέταξα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουμε μπροστά σε καταπληκτικούς οπαδούς», πρόσθεσε.

Μητέρα Τζόκοβιτς: «Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του» 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον κόσμο που ύψωσαν ανάστημα και τον υποστήριξαν στη Μελβούρνη, μπροστά στο αποκαλούμενο αυτό ξενοδοχείο» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Ντιγιάνα, αναφερόμενη στο ξενοδοχείο καραντίνας όπου κρατήθηκε ο γιος της για κάποιες μέρες.

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam» πρόσθεσε.

«Δεν έκανε τίποτα λάθος, δεν παραβίασε κανέναν από τους νόμους τους. Υποβλήθηκε σε παρενόχληση. Πάλεψε κατά του συστήματος και της κυβέρνησης επειδή είχε το δικαίωμα να είναι εκεί. Ποτέ άλλοτε δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια κατάσταση» υποστήριξε η ίδια.

Ο πατέρας του Srdjan ανέφερε πως «του αφαιρέθηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματά του» καθώς όπως είπε, δεν του επετράπη να έρθει σε επαφή με φίλους, την ομάδα του ή τους δικηγόρους του.

O αδερφός του, Djordje ευχαρίστησε, από την πλευρά του, τον δικαστή που προήδρευσε στην έφεση και που, όπως είπε, «είδε την υπόθεση σοβαρά και ανέλυσε κάθε γεγονός».

«Ως οικογένεια το βρίσκουμε πολύ δύσκολο, είμαστε πολύ φορτισμένοι συναισθηματικά για τον αδερφό μου. Είναι δύσκολο να υπερασπίζεσαι τον Νόβακ χωρίς να προσβάλλεις κάποιον άλλον ταυτόχρονα».

πηγή-lifoThere are no comments

Add yours

Facebook