Κέικ με κάστανα και μπλε τυρί

NET-cake_kastana_bluecheese
Μερίδες:6
Χρόνος προετοιμασίας:20′
Χρόνος μαγειρέματος:50′
Έτοιμο σε:1:10′
Χρόνος αναμονής:10
    • 200 γρ. κάστανα, βρασμένα
    • 180 γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
    • 9 γρ. (1 φακελάκι) Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ
    • 3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
    • 100 ml ε.π. ελαιόλαδο
    • 100 ml γάλα φρέσκο πλήρες
    • 100 γρ. μπλε τυρί, θρυμματισμένο
    • 1 κουτ. σούπας φρέσκο θυμάρι (ή 1 κουτ.γλυκού ξερό, τριμμένο)
    • αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για το κραμπλ

  • 80 γρ. βούτυρο, πολύ μαλακό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 80 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. κάστανα βρασμένα, θρυμματισμένα
  • 40 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι, ξερό
  • αλάτι, μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο

πηγή- olivemagazine



There are no comments

Add yours

Facebook