Θετική στον κορωνοϊό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

αλεξανδρα

Η ηθοποιός είναι τριπλά εμβολιασμένη

Καλπάζει ο κορωνοϊός στη χώρα μας, με πολλούς celebrities να βρίσκονται δυστυχώς θετικοί λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και να κάνουν αναγκαστικά ρεβεγιόν μόνοι τους.

Με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου πως διαγνώσθηκε θετική στη νόσο Covid-19 και έχει μπει σε καραντίνα. Όπως αναφέρει, αφού επέστρεψε στην Ελλάδα από ταξίδι στο εξωτερικό, έκανα rapid τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να πάει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετική, κάτι που επιβεβαίωσε και το PCR, στο οποίο υπεβλήθη μετά. Η ηθοποιός είναι τριπλά εμβολιασμένη και δεν εμφανίζει κανένα συμπτώματα της ασθένειας. Ακόμη, στη λεζάντα τονίζει πως πιστεύει ότι το εμβόλιο μας βοηθά να αποφύγουμε τα βαριά συμπτώματα και εύχεται το 2022 να φέρει υγεία σε όλους.
«Γυρίζοντας απο ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα, έκανα rapid test και βγήκε θετικό. Έκανα PCR και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού.

Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη, δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6, ωραιότατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω, δεν θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική.

Παιδιά, πραγματικά προσέξτε σας παρακαλώ, έχουμε μπλέξει. Προσωπικά θεωρώ πως τα εμβόλια είναι η μόνη προστασία για να μη νοσήσουμε βαριά. Παρακαλώ χρονιάρες μέρες μην αφήνετε οι αντιεμβολιαστές σχόλια κάτω από αυτό το ποστ, αχρείαστο είναι να πιαστούμε μαλλί με μαλλί.

Καλές γιορτές σε όλους, προσέξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία και κάποια στιγμή να απαλλαγούμε απο αυτή την πανδημία! Φοράω τα πιτζαμάκια μου και ετοιμάζομαι για το ρεβεγιόff, με ωραιότατη καραντίνα!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️» σημειώνει στη λεζάντα του post της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook