Ελένη Φουρέιρα: Έχω δουλέψει σε σουβλατζίδικο και καφετέρια -13 ετών μοίραζα φυλλάδια

eleni-foureira-90s-look

Η Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της εποχής, με κάθε της τραγούδι να γίνεται επιτυχία.

Η τραγουδίστρια,  μιλώντας στο Nitro, γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν ήταν 13 ετών και μοίραζε φυλλάδια για σουπερμάρκετ. «Πήγα μόνη μου. 13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ. Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δε μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου. Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα. Το λέω και γελάω. Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα», είπε.

«Αν δεν είχα λεφτά, όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν έχει, επίσης, δουλέψει σέρβις, σε σουβλατζίδικο, σε καφετέρια, ενώ καμιά φορά επιμελείται μόνη της τα νύχια ή το μακιγιάζ της.

«Έχω δουλέψει σέρβις, σε σουβλατζίδικο, σε καφετέρια… Σέρβιρα.». «Νομίζω πως ότι κάνω στη ζωή μου, επειδή θέλω να το κάνω καλά, θα το κάνω μόνο καλά. Ας πούμε φτιάχνω κάποιες φορές μόνη μου τα νύχια μου ή κάνω το μακιγιάζ».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την κρίση άγχους που έπαθε επάνω στην σκηνή. «Μου συνέβη μια φορά στη σκηνή και ήθελα απλά να φύγω. Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί πάνω. Αυτό με τρόμαξε υπερβολικά πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος- control freak. Σε όλα. Τρελαίνομαι. Εκεί σαν να έχασα τον έλεγχο, οπότε έκανα ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου για να ξαναβγώ στη σκηνή. Πέρασαν 5 μέρες για να βγω. Το δούλεψα πολύ. Κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή, το προκαλούσα. Συνειδητοποίησα ότι όσο τρέχεις μακριά από τον φόβο, τόσο σε ακολουθεί. Οπότε άρχισα να μιλάω ανοιχτά σε όλους. Στον κολλητό μου, στο παιδί στο καμαρίνι, το έλεγα παντού για να το απομυθοποιήσω, να μη γίνει μεγάλο στο μυαλό μου» είπε.

Αναφορικά με απόκτηση ενός παιδιού, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε: «Λατρεύω τα παιδιά. Πολύ θα το ήθελα. Όποτε είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Δεν υπάρχει το «λόγω καριέρας». Μπορούν να γίνουν όλα μαζί. Κι αν έρθει, θα σε πάει σε ένα άλλο σημείο στη ζωή σου. Αλλά όλα στη στιγμή τους. Γιατί δεν είναι για όλες τις γυναίκες αυτή η διαδικασία».

πηγή-ot

 There are no comments

Add yours

Facebook