Θοδωρής Μαραντίνης: «Πήγαμε να διαλύσουμε πολλές φορές τους Onirama, υπήρξαν εντάσεις»

marantinis

Η αγάπη του για τη μουσική, οι Onirama και ο χωρισμός με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μία συνέντευξη εφ” όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης και αναφέρθηκε τόσο στους Onirama, όσο και στον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show, ο τραγουδιστής δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για όλα.
Για τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Είμαστε μία μπάντα που δουλεύει πάρα πολύ. Πάντα ήμασταν καλά οικονομικά, αλλά λόγω της πανδημίας σκεφτήκαμε ότι τίποτα δεν είναι πια δεδομένο. Είναι δύσκολο. Πήγαμε να διαλύσουμε πολλές φορές τους Onirama. Υπήρξαν εντάσεις. Δεν αφορούσαν οικονομικά θέματα, ήταν κυρίως θέματα καριέρας και προσωπικά. Είμαι πολύ ευλογημένος, η αλήθεια είναι. Με τον ένα ήμασταν μαζί φαντάροι, ο ένας έφερε τον άλλο, ξεκίνησε από χαβαλέ όλο αυτό. Πριν τη μπάντα, το είχα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Με το που ένιωσα και τη χημεία με τα παιδιά, είπα αυτό είναι. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά για κάποιο λόγο, όταν βρισκόμαστε στη σκηνή, στην πρόβα, γινόμαστε ένα. Είμαστε 22 χρόνια μαζί».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον χωρισμό τους, αλλά και στην σχέση που διατηρεί με τα παιδιά τους.
«Περνούσα πολύ χρόνο με τα παιδιά πριν τον χωρισμό μας, είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Τότε, ήρθε και η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Έμαθα να μαγειρεύω παραπάνω πράγματα, να τους διαβάζω περισσότερο, να πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό, το βρίσκουμε», δήλωσε για τα παιδιά του.
Μάλιστα, πρόσθεσε για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει, η οικογένεια παραμένει. Οπότε, οι γονείς πρέπει να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».
πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook