Γιάννης Πλούταρχος: «Είχα μία λίστα με 17 προτεινόμενα επίθετα, διάλεξα το Πλούταρχος, γιατί αυτό έμεινε τελευταίο»

ploutarxos

Για την επιλογή του επιθέτου του και για τα παιδιά του, που ασχολούνται επίσης με τη μουσική μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής

Για την επιλογή του επίθετου «Πλούταρχος» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου, ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε στην αλλαγή του επιθέτου του και δήλωσε πως αρχικά του είχαν δώσει μία λίστα με 17 προτάσεις για να διαλέξει.
Στο απόσπασμα της εκπομπής που προβλήθηκε επίσης στο Happy Day, ο τραγουδιστής αναφέρει: «Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα αυτό, γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση, έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου: «Καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε όλους τους φιλόσοφους και τους ιστορικούς;».
Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του και το ταλέντο που διαθέτουν στη μουσική. Όπως εξήγησε, πιο πολύ από όλους εμπιστεύεται τον μικρό του γιο, τον Κωστή.

«Αυτός που θα τους ξετινάξει όλους, εννοώ τα αδέρφια του, είναι ο Κωστής μου. Είναι 10 στα 11 και είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί με φοβερή αντίληψη. Φαντάσου ότι αν θα πω ένα τραγούδι, μόνο σε έναν θα πάω για να μου πει τη γνώμη του και αυτός είναι ο Κωστής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook