Ράδιο Αρβύλα: Κατέθεσαν αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

arvila3

«Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης»

Νομικά θα κινηθεί η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το πορνογραφικό υλικό.
Σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου προχώρησαν οι υπόλοιποι τρεις παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα για την διαρροή προσωπικών στιγμών με  πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχόμενο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιος σάλος.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της».

Έτσι λοιπόν, ο Ράδιο Αρβύλα, αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος είναι ήδη παρελθόν για τους Ράδιο Αρβύλα ενώ απολύθηκε και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm της Κύπρου.

Ως γνωστόν ο ΑΝΤ1 με επίσημές ανακοινώσεις όχι μόνο καταδίκασε την πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά εξέφρασε και την πλήρη στήριξή του στους υπόλοιπους τρεις οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν τις αποστάσεις τους, να ηρεμήσουν, να ανασυγκροτηθούν και να συναντήσουν τους τηλεθεατές με άλλη διάθεση.

«Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «ΒINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές», ανέφερε ο σταθμός του Αμαρουσίου.

Εξάλλου ο Αντώνης Κανάκης είχε προαναγγείλει το πρόωρο τέλος τη Δευτέρα, λέγοντας on air πως είναι τόσο μεγάλο το σοκ των αποκαλύψεων που τους είναι αδύνατο να κάνουν σατιρική εκπομπή κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Πηγή: athensvoice.grThere are no comments

Add yours

Facebook