Ξοδέψαμε 133 δισ. σε mobile apps το 2021 – 2,3 δισ. στο TikTok

TikTok-1-768×512

Η Sensor Tower προβλέπει ότι το ποσό που θα έχουν ξοδέψει οι χρήστες στα διάφορα mobile ηλεκτρονικά καταστήματα θα αυξηθεί κατά 19,7 τοις εκατό, από έτος σε έτος, στα 133 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης TikTok κατατάσσεται ως η εφαρμογή με τα υψηλότερα κέρδη και τα περισσότερα downloads για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εταιρεία ανάλυσης σημείωσε ότι οι καταναλωτικές δαπάνες θα είναι λιγότερες από το 2020, καθώς οι τάσεις της αγοράς αρχίζουν να ομαλοποιούνται μετά από μια κορύφωση που πυροδοτήθηκε από τα lockdown.

Οι δαπάνες των χρηστών στο TikTok και στην κινεζική έκδοση του Douyin εκτιμάται ότι έφτασαν τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εφαρμογή που ανήκει στην ByteDance αναμένεται επίσης να ηγηθεί των charts των downloads, ακολουθούμενη από το Facebook, το Instagram, το WhatsApp και το Messenger της Meta.

Την ίδια στιγμή, οι δαπάνες στα gaming apps αναμένεται να φτάσουν τα 89,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση περίπου 13%, με το μερίδιο της κατηγορίας στη συνολική δαπάνη των καταναλωτών να μειώνεται κατά 4,3 τοις εκατό, σε 67,4 τοις εκατό.Η εταιρεία προβλέπει ότι οι παγκόσμιες λήψεις εφαρμογών θα παραμείνουν σταθερές στα 144 δισεκατομμύρια σε σύγκριση με αύξηση 24 τοις εκατό το 2020.

epixeiro.grThere are no comments

Add yours

Facebook