Δύο ελληνικά νησιά στους ξεχωριστούς προορισμούς των Ελβετών

sifnos

Βρέθηκαν στη λίστα του ελβετικού «Imagine Magazin» με τους κορυφαίους προορισμούς για το 2021

Στην ετήσια λίστα με τους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου για το 2021, βρέθηκαν Νάξος και Σίφνος, στο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ελβετίας Imagine Magazin.
Νάξος και Σίφνος συμπεριλήφθηκαν στην ετήσια λίστα του ελβετικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Imagine Magazin» με τους ξεχωριστούς προορισμούς για το 2021.

Η λίστα «Special Destinations» του περιοδικού που περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, διαμορφώνεται σταδιακά σε όλη τη διάρκεια του έτους μέσα από έρευνα των ταξιδιωτικών συντακτών του. Εκτός από τη Νάξο και τη Σίφνο, οι προορισμοί που εντάσσονται στη λίστα για το 2021 είναι οι:

Αμπού Ντάμπι,
Κουρακάο,
Μαλδίβες,
Στοκχόλμη,
Ντουμπάι,
Μπουένος Άιρες,
Μαυρίκιος,
Κιλιμάντζαρο,
Σάλτσμπουργκ,
Σαρδηνία,
Τανζανία,
Ίμπιζα,
Κανάρια νησιά,
Μαγιόρκα,
Τενερίφη,
Βερολίνο,
Αρούμπα,
Φλόριντα,
Μονακό,
Κατάρ,
Μποντρούμ,
Μαδέιρα και
Αρούμπα

Στη λίστα «special destinations» η Νάξος παρουσιάζεται ως τον «πληρέστερο» προορισμό των Κυκλάδων που συνδυάζει πολλές διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. «Ενόψει μίας νέας τουριστικής περιόδου με πολλά αινίγματα, η Νάξος κερδίζει τις εντυπώσεις χάρη στα ποιοτικά φυσικά, πολιτιστικά, ιστορικά και γαστρονομικά της χαρακτηριστικά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς.

Ως η «ήρεμη δύναμη» των Κυκλάδων, η Σίφνος διεκδικεί επάξια μία θέση ανάμεσα στους προορισμούς που ξεχωρίζουν για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό. «Ο προορισμός «χτίζει» δυνατές σχέσεις με το ταξιδιωτικό κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται από το πλήθος των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών αλλά και τις υψηλές αντοχές που επέδειξε η Σίφνος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», δήλωσε η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

Πηγή: athensvoice.gr

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας αλλά και μοναδικά πακέτα προσφορών για Ελλάδα και Εξωτερικό για τα μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/ 


There are no comments

Add yours

Facebook