ΠΑΟΚ: Άγριο κράξιμο από οπαδούς – Κλείστηκαν για μία ώρα Λουτσέσκου και παίκτες

3345802

ΠΑΟΚ: Τεταμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στον «Δικέφαλο του Βορρά» έπειτα και από τη νέα ήττα στη Super League. Υποδοχή με άγριο κράξιμο στην αποστολή από οπαδούς, τη στιγμή που Ραζβάν Λουτσέσκου και παίκτες είχαν κλειστεί για μία ώρα στα αποδυτήρια.

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ο ΠΑΟΚ. Το «συγκρότημα» του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Τουναντίον. Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό 3-2 στη Νίκαια, με αποτέλεσμα να χάσουν κι άλλο… έδαφος στη «μάχη» του τίτλου και ουσιαστικά να μπαίνει… τέλος στις ελπίδες τους.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το κλίμα στην ομάδα μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να βρει τι φταίει, με αποτέλεσμα να «κλειστεί» για μία ώρα με τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα στη Νίκαια.

Ωστόσο, τα… άσχημα δεν σταμάτησαν εκεί για τον ΠΑΟΚ. Κατά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκης, μερίδα οπαδών της ομάδας βρέθηκε στο αεροδρόμιο, όπου αποδοκίμασε έντονα τους «ασπρόμαυρους» κατά την είσοδό τους στο λεωφορείο. Μάλιστα, στο σημείο ήταν παρούσα και αστυνομική δύναμη, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

πηγή-onsportsThere are no comments

Add yours

Facebook