Συναρπαστικές στιγμές από την εβδομάδα που πέρασε, με τον φακό του Associated Press

5fca06e62700002402514912

Μία συλλογή από τις καλύτερες εικόνες σε Ευρώπη και Αφρική.

 

Δύο παιδιά στέκονται...

Μία συλλογή φωτογραφιών, από τις πιο συναρπαστικές εικόνες που έχουν δημοσιευτεί από τους φωτογράφους του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press, στις ηπείρους της Ευρώπης και της Αφρικής.

Μια γυναίκα από το Τιγκράι...

Μια γυναίκα από το Τιγκράι που διέφυγε των αιματηρών συγκρούσεων στην περιοχή της Αιθιοπίας, μεταφέρει νερό στην πλάτη της, στο στρατόπεδο προσφύγων Ουμ Ρακούμπα στο Κανταρίφ του ανατολικού Σουδάν, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Πυροσβέστες παλεύουν...

Πυροσβέστες παλεύουν να σβήσουν την ψωτιά που έχει ξεσπάσει σε ένα  αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ενάντια στο «Νόμο καθολικής ασφάλειας», που χαρακτηρίζει παράνομη την δημοσιοποίηση φωτογραφιών ή βίντεο αστυνομικών εάν θεωρηθεί ότι υπάρχει πρόθεση προσβολής της φυσικής η νοητικής κατάστασης του αστυνομικού, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 στο Παρίσι.

Κόσμος παρακολουθεί...

Κόσμος παρακολουθεί την γέννηση του Χριστού στο κέντρο της Μαδρίτης, στην  Ισπανία, την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020.

ASSOCIATED PRESSΚάτοικοι της Νάπολι στην φημισμένη γειτονιά Καρτιέρι Σπανιόλι μεταφέρουν μια τεράστια φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα, που εμφανίζεται να «εκρήγνυται» μέσα από το ηφαίστειο του Βεζούβιου.

ASSOCIATED PRESS
Ένα ζευγάρι κάνει πατινάζ κατά το άνοιγμα του παγοδρομίου στο πάρκο του VDNKh «Η Έκθεση των Επιτευγμάτων της Εθνικής Οικονομίας», στη Μόσχα της Ρωσίας, την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020. Η περιοχή του τεχνητού πάγου καλύπτει πάνω από 20.000 τετραγωνικά μέτρα.

ASSOCIATED PRESS
Η Λίνο Άσραμ από το Ισραήλ κατά την διάρκεια εκτέλεσης του ρογράμματος της στο άθλημα με τις κορύνες στο 36ο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Κίεβο της Ουκρανίας, την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020. Αθλητές από 23 χώρες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα στο Κίεβο. 

ASSOCIATED PRESS
Η Τζέσικα Γουόκερ και η Νίκολα Φόστερ, γνωστές ως Lido Ladies, ποζάρουν δίπλα στην πισίνα κατά την ανατολή του ηλίου στο Τσάρλτον Λίντο στο πάρκο Χόρνφαιρ στο Λονδίνο την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας μετά το τέλος του δεύτερου lockdownεθνικού κλειδώματος την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020. 

ASSOCIATED PRESS
Φιδίσιος δρόμος περιτριγυρισμένος από δέντρα γεμάτα χιόνι και πάγο κοντά στο Παραντσασβάρ στα όρη Μάτρα της Ουγγαρίας, την Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020.


There are no comments

Add yours

Facebook