Το κατάστημα της Καππαδοκίας που «ρίχνει» το Instagram με το παραμυθένιο σκηνικό του

Cappadocia-Best-Instagram-Spots

Turkey | Cool rugs, Rug shopping, Cappadocia turkey

Η Καππαδοκία είναι δημοφιλής για τα ιδιαίτερα γεωλογικά χαρακτηριστικά της και χωρίς αμφιβολία ανήκει στα πιο ινσταγκραμικά μέρη του κόσμου. Τα ξενοδοχεία μέσα στους βράχους και οι πολύχρωμες ταράτσες με θέα τα αερόστατα είναι μία εικόνα που μαγεύει κάθε φωτογραφικό φακό. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που λατρεύει κανείς και θέλει να φωτογραφίσει στην Καππαδοκία. Υπάρχει ένα κατάστημα που σε ταξιδεύει σε ανατολίτικα παραμύθια και είναι ένας πραγματικός παράδεισος χρωμάτων!

Μέσα σε ένα χώρο με αμέτρητα χρώματα, σχέδια και σχήματα, το Sultan Carpet δεν είναι μόνο ένα μαγαζί για όποιον ψάχνει ένα μοναδικό χαλί. Αποτελεί πλέον μία από τις πιο απαραίτητες στάσεις που πρέπει να κάνει κάποιος όταν επισκέπτεται το Γκιόρεμε της Καππαδοκίας και πλέον ένα από τα πιο ινσταγκραμικά μέρη του. 

Το Sultan Carpet ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε παράγει, επισκευάζει και εξάγει χαλιά, κουβέρτες και κεντήματα σε όλο τον κόσμο. Προερχόμενα από νομαδικά χωριά, αυτά τα χειροποίητα χαλιά έχουν το καθένα διαφορετικό στυλ, από οθωμανικά κλασικά μέχρι σχέδια Ρομά. Το προσωπικό είναι πρόθυμο να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του ποιος τα κατασκεύασε, ​​από πού προέρχονται, τη σημασία των σχεδίων, επομένως καθίστε για ένα φλιτζάνι τσάι και συζητήστε πριν κάνετε την επιλογή σας.

Cappadocia Pre-Wedding Photography | OneThreeOneFour

Ακόμα και αν ο σκοπός σας δεν είναι να ψωνίσετε κάποιο χαλί ή κέντημα, η επίσκεψη στο Sultan Carpet είναι μία ξεχωριστή εμπειρία καθώς η ατμόσφαιρά του είναι μοναδική. Φωτογραφηθείτε και απολαύστε το τσάι σας πάνω σε χειροποίητα χαλιά και ανάμεσα σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια. Αποθανατίστε τη στιγμή και νιώστε σαν πραγματικοί σουλτάνοι!

πηγή-taxidevoumemaziThere are no comments

Add yours

Facebook