Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμέτωπος με διαρρήκτες – Η περιγραφή του

ζαμπιδης

«Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετώπισε διαρρήκτες που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του. «Λειτούργησα ψύχραιμα» ανέφερε
ΟΜιχάλης Ζαμπίδης βρέθηκε αντιμέτωπος με διαρρήκτες στο σπίτι του. Ο «Iron Mike» μίλησε για τα όσα συνέβησαν, όταν αντίκρισε τους διαρρήκτες. «Ήταν απόγευμα Κυριακής γύρω στις 17:30, επέστρεφα στο σπίτι μου όταν είδα έναν να πηδάει τα κάγκελα. Σχεδόν προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό μου» τόνισε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Και πρόσθεσε: «Τον βλέπω, σταματάω δίπλα του, δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου και του λέω «Τι κάνεις εκεί;». Με το που με βλέπει, ενθουσιάζεται κιόλας. «Μάικ εσύ;». «Ναι του λέω εγώ. Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί πηδάς τον τοίχο;». Μου λέει «τίποτα, τίποτα. Φωτογραφίες έβγαζα». Του λέω «φωτογραφίες για το Instagram ή για να κλέψεις;» και τότε τραβιέται λίγο πίσω. Για να μην μου φύγει του λέω ότι εγώ μένω απέναντι. Και τότε απαντά ότι «εδώ μένουν γνωστοί μου»».

«Κατεβαίνω κάτω, τον πλησιάζω σιγά – σιγά και κάποια στιγμή, ενώ έχω πάει κοντά του, βλέπω ξαφνικά και έναν άλλο που είχε πάει από την πίσω πλευρά και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Είχε ένα κατσαβίδι όμως δεν τα κατάφερε γιατί οι πόρτες του σπιτιού μου είναι έτσι φτιαγμένες που πρέπει να τις γκρεμίσεις για να μπεις μέσα. Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω «Και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ». Μου λέει εντάξει και φωνάζει και τον άλλο τον συνέταιρο και του λέω «Εδώ είναι το σπίτι μου»» συνέχισε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τους διαρρήκτες που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του: «Λειτούργησα ψύχραιμα»
«Είχαμε πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία και η κοπέλα μου έκανε το καλύτερο αστυνομικό ρεπορτάζ που έχει γίνει ποτέ. Τους τράβηξε βίντεο και φωτό. Τα πάντα. Ήρθαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ μετά απο πέντε λεπτά, τα παιδιά ήταν πράγματι πολύ γρήγοροι, εμεις είχαμε πάρει φωτογραφίες και στοιχεία ακόμη και από το μηχανάκι που είχαν παρκάρει πιο κάτω και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να τους εντοπίσουν γιατί ένα λεπτό πριν έρθει η Αστυνομία, έφυγαν» ανέφερε επίσης στις δηλώσεις του στο protothema ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τους διαρρήκτες.

Όπως εξήγησε ο πρωταθλητής πολεμικών τεχνών, η ψυχραιμία είναι αυτή που πρέπει να επικρατεί σε αυτές τις καταστάσεις. Ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του εαυτού του και να ενεργήσει με γνώμονα τη λογική. Και τα κατάφερε με επιτυχία. «Δεν τους χτύπησα. Γιατί είχαμε καλέσει ήδη την Αστυνομία και αυτοί εκείνη την ώρα έφευγαν. Σκέφτηκα και το εξής ότι δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι μου, δεν μου επιτέθηκαν για να επικαλεστώ αυτοάμυνα, ήταν και ανήλικοι. Οπότε λειτούργησα ψύχραιμα, είχα καλέσει την Αστυνομία, είχαμε και τις φωτογραφίες τους και ο ένας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Είναι Έλληνας, 17,5 ετών που έχει συλληφθεί περίπου 17 φορές για κλοπές και διαρρήξεις» κατέληξε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για το περιστατικό με τους διαρρήκτες που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του.

Πηγή: athensvoice.grThere are no comments

Add yours

Facebook