Πώς δύο σκύλοι κατέστρωσαν σχέδιο διάσωσης για να σώσουν το αφεντικό τους

xar-22-758×379

Όταν ο 71χρονος άντρας έπεσε στο έδαφος, οι δύο σκύλοι δεν έχασαν λεπτό και του έσωσαν τη ζωή

Το περασμένο Σάββατο, ένας 71χρονος από την περιοχή Newlands της Βόρειας Αγγλίας έβγαλε βόλτα τα δύο σκυλιά του, ένα γκόλντεν ριτρίβερ και ένα μαύρο λαμπραντόρ, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Ο άντρας και τα σκυλιά έκαναν πεζοπορία στη βουνοκορφή Braithwaite How που βρίσκεται σε υψόμετρο 172 μέτρων, αναφέρει το upworthy.

Με το που είδαν τον άντρα να πέφτει στο έδαφος, τα δύο σκυλιά χωρίστηκαν σε ομάδες. Το μαύρο λαμπραντόρ έτρεξε ως το κοντινό μονοπάτι και εντόπισε μία πεζοπόρο που είχε περάσει από δίπλα τους λίγα λεπτά κάνοντας της νόημα να το ακολουθήσει. Εν τω μεταξύ, ο άλλος σκύλος έμεινε στο πλευρό του άντρα για να τον προστατεύσει και να του κάνει παρέα.

 Όταν η γυναίκα έφτασε στο σημείο κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης και η ομάδα διάσωσης της περιοχής έστειλε αμέσως μια ομάδα 12 ατόμων. Όταν έφτασαν, ο άνδρας είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και κατάφερε να κατεβεί μόνος του τον λόφο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Τα μέλη της ομάδας διάσωσης εξέφρασαν την έκπληξη τους για το γεγονός ότι τα δύο σκυλιά κατάφεραν να συντονίσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διάσωσης και τα ευχαρίστησαν για τη γενναιότητα τους μέσω Facebook:

">

πηγή- mikropragmata.lifoThere are no comments

Add yours

Facebook