Κορωνοϊός: Έρχονται νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ – Πώς θα λειτουργούν

super-market

Μετά την εφαρμογή των μέτρων σε ανεμβολίαστους πολίτες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το τέταρτο κύμα της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται το να περιοριστεί ο αριθμός των καταναλωτών που εισέρχονται στο εσωτερικό αναλόγως της χωρητικότητας του καταστήματος.

Οι σχετικές αποφάσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Για το θέμα των σούπερ μάρκετ μίλησε στον RealFm 97,8 και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης. «Μεταξύ αυτών των μέτρων, βρίσκεται η επανεξέταση της πυκνότητας των ατόμων που εισέρχονται στα καταστήματα», τόνισε. «Δεν μπορούμε να περιορίσουμε τον αρνητή στο να πάει να πάρει τα βασικά τρόφιμα. Υπάρχουν αρνητές που δεν κάνουν καν το rapid test, δεν μπορούμε να τους περιορίσουμε, πρέπει να μπαίνουν ελεύθερα στα σούπερ μάρκετ. Αυτό που είπα και ισχύει είναι ότι επειδή έχουμε ένα όριο εισόδου στα καταστήματα, θα μπορούσαμε να επανεξετάσουμε την πυκνότητα των ατόμων που εισέρχονται στα καταστήματα. Αυτό μπορούμε να το επανεξετάσουμε», επεσήμανε ο κ. Παπαθανάσης.
πηγή-cnn


There are no comments

Add yours

Facebook