Μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας από συγκέντρωση πυροσβεστών στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

KINISISTOUSDROMOUS-NOEMVRIOS

Συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία –  Στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία στο ρεύμα προς Αθήνα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στην κάθοδο της Κηφισίας, καθώς στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας  συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Κλειστές οι δυο από τις τρεις λωρίδες στο σημείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί  κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από  το ύψος Αμαρουσίου.
Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στην κάθοδο της Κηφισίας από την πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι μέχρι και τη λεωφόρο Σπύρου Λούη.
Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
kifisias-kinisitora-pirosvestes
pirosvestes-helexpo-kifisias
Κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένονται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα καθώς συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτήν την ώρα σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου.

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένουν συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής.

Εικόνα της κίνησης τώρα 

kinisi-kifisiastora-helexpo

πηγή-protothemaThere are no comments

Add yours

Facebook