Κλειστή η Β. Σοφίας- Αγροτικές κινητοποιήσεις με δύο συγκεντρώσεις

20090802_athina38

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο – Μποτιλιάρισμα και στην Κηφισίας από συγκέντρωση πυροσβεστών στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,  κλειστές οι δυο από τις τρεις λωρίδες στο σημείο

Κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα καθώς συγκέντρωση πραγματοποιούν οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου. Κλειστή αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας.

Την ίδια ώρα, παραμένουν συγκεντρωμένοι οι αγρότες από την Κρήτη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αγροτικές επιδοτήσεις και την αύξηση του κόστους παραγωγής.
 Η οδός Αχαρνών στο ύψος της πλατείας Βάθης, παραμένει κλειστή μέχρι και αυτή την ώρα.
kedro-kinisi
 Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί και στην κάθοδο της Κηφισίας, καθώς στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας  συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Κλειστές οι δυο από τις τρεις λωρίδες στο σημείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί  κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από  το ύψος του ΚΑΤ στην Κηφισιά.

Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας.

Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook