Σάλος στην Τουρκία με φήμες για την υγεία του Ερντογάν

AP21289502184436
Αναρτήσεις στο Twitter έκαναν λόγο για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου

Αναταραχή προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία, αναρτήσεις στο Twitter που έκαναν λόγο για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακόμα και για θάνατό του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Akit, ψηλά στα τρεντς της Τουρκίας βρέθηκε το χάσταγκ #ölmüş που σημαίνει νεκρός. Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται με την εφημερίδα σε ένα μακροσκελές άρθρο να κάνει λόγο για «αριστερόστροφα τρολ που εκτόξευαν το μίσος τους για τον Ερντογάν» μέσω του εν λόγω χάσταγκ.

«Δεν είναι γνωστό αν οι αρχές θα λάβουν μέτρα για αυτούς τους λογαριασμούς που διαδίδουν το ψέμα ότι ο πρόεδρος της χώρας είναι νεκρός και όχι μόνο», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

 Ωστόσο, τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν ενίσχυσε και μια ανάρτηση του βουλευτή του CHP, Αικούτ Ερντογκτού.

«Τα μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν επανέρχονται συνεχώς. Η πολιτική μου ζωή πέρασε πολεμώντας ενάντια στον Ερντογάν. Αδικήθηκα σε δεκάδες μηνύσεις που άσκησε εναντίον μου ο Ερντογάν. Η μόνη μου επιθυμία είναι ο Ερντογάν να μπει στις εκλογές υγιής και σε φόρμα και να λογοδοτήσει στον κόσμο στις κάλπες», αναφέρει ο Τούρκος βουλευτής.

Οι παραπάνω φήμες πάντως ενισχύθηκαν και από βίντεο που κυκλοφόρησε προχθές και δείχνει έναν αρκετά καταβεβλημένο Ερντογάν να περπατά με δυσκολία, σέρνοντας τα πόδια του.

 

 

πηγή-lifoThere are no comments

Add yours

Facebook