Η ανεπανάληπτη ομορφιά του Παρισιού μέσα από τις βιτρίνες του: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες !

gal-3-1200×800

Ενώ οι περισσότεροι τουρίστες όταν μιλούν για τη Γαλλία τους έρχονται στο μυαλό εικόνες από τον Πύργο του Άιφελ ή τη δημοφιλή πυραμίδα του Λούβρου, η μοναδική ομορφιά του Παρισιού ξεπερνά τα μουσεία – ορόσημα της πόλης και τα υπέροχα μνημεία του και πάει ένα βήμα παρά πέρα.

Ολο και περισσότεροι νέοι σχεδιαστές, τεχνίτες, καλοφαγάδες, μουσικόφιλοι, κουρείς, εστιάτορες ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό, παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια τις επιχειρήσεις τους σε ντόπιους και ξένους. Κάθε ένα από αυτά τα καταστήματα δίνει τη δική του πινελιά στο μοναδικό «savoir faire» της πόλης, προσθέτοντας μια σπίθα δημιουργίας και έκπληξης στην καθημερινή ζωή.

Το pixartprinting έχει συνεργαστεί με τον φωτογράφο Sebastian Erras για την παραγωγή της εκπληκτικής φωτογραφικής σειράς «paris re-tale», ένα έργο που αφηγείται την ιστορία της γαλλικής πρωτεύουσας μέσα από τις βιτρίνες της.

Ο Εrras φωτογραφίζει τις προσόψεις, τις εκλεκτές βιτρίνες, τη vintage σήμανση και τα περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία των καταστημάτων της πόλης.Μπροστά από κάθε επαγγελματικό χώρο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του, παρουσιάζοντας με υπερηφάνεια το εμπόρευμά του – είτε αυτό είναι μαριονέτες, γλυκά, βιβλία ή μπαγκέτες. Απολαύστε μια βόλτα στην εκπληκτική ευρωπαϊκή πόλη μέσα από τις βιτρίνες της.

v30

v2

v3

v4

v5

v6

v7

v8

v9

v10

v11

v12

v13

v14

v15

v16

v17

v18

v19

v20

v21

v22

v23

v24

v25

v26

v27

v28

v29

Πηγή: www.tilestwra.com

 There are no comments

Add yours

Facebook