Αργεντινή: Αποκαλυπτήρια για το επιβλητικό μνημείο προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα (vid)

maradona_monument_ap

«Είναι υπέροχο αυτό που έφτιαξαν, δεν έχω σταματήσει να κλαίω» ανέφερε κάτοικος της περιοχής

Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια τουεράστιου μνημείου προς τιμήν του Ντιέγκο Μαραντόνα στην πόλη Σάντα Κλάρα ντελ Μαρ την ημέρα που ο εκλιπών πρώην Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα έκλεινε τα 61 του χρόνια, το Σάββατο 30/11.

Στα πλάνα που ακολουθούν, κάτοικοι έδωσαν το παρόν σε τελετή πριν από τα αποκαλυπτήρια του μνημείου ύψους 12 μέτρων, το οποίο μάλιστα φωταγωγήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Η σύνδεση που έχει ο Μαραντόνα με την μπάλα, για μένα είναι σχεδόν μυθική. Ήταν σαν τον εκλεκτό, τον άνθρωπο που γεννήθηκε για να ολοκληρώσει το ποδόσφαιρο, χειριζόταν την μπάλα σαν να χειριζόταν ένα μέρος του σώματός του. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία νομίζω ότι μπορούσε να το πετύχει αυτό, το χειρίστηκε σαν ένα χέρι, σαν τα δάχτυλα», είπε ο Σεμπάστιαν Μαρίνο, ο καλλιτέχνης που δημιούργησε το μνημείο.

«Ντιέγκο για πάντα! Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ συγκινητικό, από τότε που έφτασα δεν έχω σταματήσει να κλαίω, όλα είναι πολύ ωραία, είναι υπέροχο, υπέροχο, πολύ ωραίο αυτό που έκαναν», είπε ο Βανέζα Βιγιαρεάλ, κάτοικος της Σάντα Κλάρα ντελ Μαρ

https://www.youtube.com/watch?v=J2VcsAQshaw

Πηγή: skai.grThere are no comments

Add yours

Facebook