Σοκάρει η δολοφονία στην Ιεράπετρα – Αποφασισμένος ο δράστης, είχε προαναγγείλει το φονικό

ÐÕÑÏÂÏËÉÓÌÏÉ ÓÔÏ ÐÁËÁÉÏ ÖÁËÇÑÏ(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Σοκαριστικές είναι οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως από ένα γεγονός που βρίσκεται σε εξέλιξη και ακολουθεί μια δολοφονία γυναίκας 48 ετών στην πόλη της Ιεράπετρας.

Το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα, όταν ο 54χρονος συναντήθηκε με την πρώην γυναίκα του, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσυκλέτα και στη  συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

 Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η είδηση που αποκάλυψε το Ράδιο Λασίθι, είναι ήδη πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα, και πρόκειται για τη 13η γυναικτονία μέσα στο 2021 στην Ελλάδα.

 Θυμίζουμε πως μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.
πηγή-radiolasithi


There are no comments

Add yours

Facebook