Δημοσκόπηση Interview για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Πρώτος ο Νίκος Ανδρουλάκης

androulakis-dimoskopisi-interview

O ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προηγείται σε δημοσκόπηση της Interview για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview έρχεται στη δημοσιότητα, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της politic.gr αναφορικά με την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, όπου πρώτος στις προτιμήσεις είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 32,4%, ο Γιώργος Παπανδρέου 29,2%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 17,4%, o Παύλος Γερουλάνος 12,7%, ο Χάρης Καστανίδης 5,3% και o Παύλος Χρηστίδης 1,2%.

δημοσκόπηση Interview Ανδρουλάκης

Στο σύνολο των ψηφοφόρων, την πρώτη θέση των προτιμήσεων έχει ο Λοβέρδος (28%), ενώ ακολουθούν οι Ανδρουλάκης (24,6%) και Παπανδρέου (24,3%).

Στην ερώτηση «ποιος κατά την άποψή σας μπορεί να φέρει στο ΚΙΝΑΛ ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ», ο Γ. Παπανδρέου (41,5%) προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Ν. Ανδρουλάκη (27,4%) και τον Α. Λοβέρδο (11,8%).

 Στην ερώτηση «ποιος μπορεί να πάει το ΚΙΝΑΛ σε ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό που πήρε στις εθνικές εκλογές του 2019», και πάλι οι ψηφοφόροι του ΚΙΝ.ΑΛ προκρίνουν την υποψηφιότητα του Ν. Ανδρουλάκη (33,3%) σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων που έχουν ως πρώτη επιλογή τον Γ. Παπανδρέου (28,7%).
Δημοσκόπηση Interview ΚΙΝΑΛ εκλογές
Τι απαντούν οι ψηφοφόροι για την διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ.Interview

Αυτόνομη πορεία για το ΚΙΝΑΛ ζητούν οι ψηφοφόροι

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ επιθυμούν την αυτόνομη πορεία του κόμματος. Συγκεκριμένα, το 62,2% απαντά ότι δεν επιθυμεί καμιά συνεργασία με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Το 29,7 % είναι θετικά διακείμενο με μια συνεργασία με την ΝΔ και το 28,9% τάσσεται υπέρ της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση Interview ΚΙΝΑΛ αυτόνομη πορεία

πηγή-newsbomb

 

 There are no comments

Add yours

Facebook