Ο Καναδάς λανσάρει νέο πρότυπο ταξιδιωτικού πιστοποιητικού εμβολίου

1200px-Toronto_Skyline_September_2014

Το νέο καναδικό ψηφιακό ταξιδιωτικό έγγραφο θα έχει έναν κωδικό QR για σάρωση σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλα σημεία εισόδου.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση της χώρας εγκαινιάζει ένα νέο τυποποιημένο ταξιδιωτικό πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον COVID-19.

 “Καθώς οι Καναδοί κοιτούν να ξεκινήσουν ξανά τα ταξίδια, θα υπάρχει ένα τυποποιημένο πιστοποιητικό απόδειξης εμβολιασμού”, δήλωσε ο Tριντό , καλώντας τους Καναδούς που δεν το έχουν κάνει να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. «Μπορούμε να τερματίσουμε αυτή την πανδημία και να επιστρέψουμε στα πράγματα που αγαπάμε».

Η εθνική κυβέρνηση θα πληρώσει για την κυκλοφορία του τυποποιημένου διαβατηρίου εμβολιασμού, είπε ο Τριντό .

Στον Καναδά , η υγειονομική περίθαλψη παρέχεται σε μεγάλο βαθμό από επαρχιακές κυβερνήσεις και χρηματοδοτείται κυρίως από την εθνική κυβέρνηση, μερικές φορές οδηγώντας σε πολιτικές διαμάχες σχετικά με τη δικαιοδοσία και ποιος πληρώνει για τι.

Ορισμένες επαρχίες, όπως το Σασκάτσουαν, το Οντάριο, το Κεμπέκ, η Νέα Σκωτία, η Νέα Γη και το Λαμπραντόρ και οι τρεις βόρειες περιοχές, έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούν το εθνικό πρότυπο για πιστοποιητικό απόδειξης εμβολιασμού, είπε ο Τριντό.

Το νέο ψηφιακό ταξιδιωτικό έγγραφο, με το όνομα Vaccine Passport, θα έχει κωδικό QR για σάρωση σε αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλα σημεία εισόδου.

πηγή-tourismtodayThere are no comments

Add yours

Facebook