Τα μέρη με την καλύτερη θέα της παραμυθένιας Πράγας

Czech Republic, Prague, Old Town Square

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Πράγα μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


Με τις παραμυθένιες κόκκινες στέγες να απλώνονται σε όλη την πόλη, η Πράγα είναι μια εκπληκτική τοποθεσία για θέα από ψηλά. Υπάρχουν αρκετά υπέροχα σημεία που επιβάλλεται να επισκεφτείς σαν βρεθείς στην πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας, από τον πύργο της Γέφυρας της Παλιάς Πόλης, των μέσων του 14ου αιώνα, μέχρι ένα φρούριο στην ανατολική όχθη του ποταμού Μολδάβα. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά.

Το παρατηρητήριο του Παλιού Δημαρχείου

unsplash-image-ykX4b-BoVRo.jpg

Αργά ή γρήγορα ο δρόμος σου δεν μπορεί παρά να σε βγάλει στον Πύργο του Δημαρχείου. Μια επίσκεψη τον χειμώνα σου χαρίζει την καλύτερη θέα της χριστουγεννιάτικης αγοράς, ενώ τη νύχτα μη χάσεις τα όμορφα φώτα της πλατείας της Παλιάς Πόλης και την Εκκλησία της Παναγίας μπροστά από το Τυν. Έχε κατά νου ότι εσωτερικά του πύργου ο χώρος είναι στενός και το σούρουπο μαζεύει πολύ κόσμο.

Πάρκο Βίσεχραντ

Webp.net-resizeimage (1).jpg

Ένα φρούριο στην ανατολική όχθη του ποταμού Μολδάβα, το Βίσεχραντ έχει εκτεταμένους χώρους, κρυμμένα περάσματα, μουσείο και τα ερείπια μιας μεσαιωνικής βασιλικής και προσφέρει υπέροχη θέα τόσο στον ποταμό όσο και στην πόλη. Θα βρεις εύκολα το καλύτερο σημείο καθώς θα περπατάς -είναι ακριβώς δίπλα σε έναν μεταλλικό χάρτη που προσδιορίζει μερικά από τα κτήρια που μπορείς να διακρίνεις στον ορίζοντα.

Πύργος της γέφυρας της Παλιάς Πόλης

mkrbn6.jpg

138 σκαλοπάτια σε οδηγούν στην κορυφή του Πύργου της Γέφυρας της Παλιάς Πόλης για την καλύτερη θέα στη Γέφυρα του Καρόλου και την ιστορική συνοικία Μάλα Στράνα στη δυτική όχθη του Μολδάβα. Σπάνια θα υπάρχει πολύς κόσμος που περιμένει να ανέβει στον πύργο αυτό των μέσων του 14ου αιώνα, οπότε αποτελεί εξαιρετική επιλογή στην Παλιά Πόλη για μια αξέχαστη θέα της Πράγας.

Πάρκο Λέτνα

image.jpg

Το πάρκο Λέτνα είναι ένα από τα πιο όμορφα πάρκα στην Πράγα και ένα εξαιρετικό σημείο για να τραβήξεις φωτογραφίες όπου αρκετές από τις γέφυρες της Πράγας αποτυπώνονται σε ένα πλάνο. Κατευθύνσου προς το Hanavsky για λίγη θέα ακριβώς πάνω από τον ποταμό Μολδάβα, ή περπάτησε τριγύρω για μερικές λήψεις από επιπλέον αξιοθέατα, από διαφορετικές γωνίες.

Λόφος Πετρίν

Η θέα από τον λόφο Πετρίν

Η θέα από τον λόφο Πετρίν

Ο λόφος Πετρίν προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μερικές εξαιρετικές λήψεις. Για να φτάσεις στην κορυφή, μπορείς να πάρεις ένα τελεφερίκ -βεβαιώσου ότι κάθεσαι στην αριστερή πλευρά για την καλύτερη θέα- και να τραβήξεις φωτογραφίες καθώς ανεβαίνεις. Μόλις βρεθείς στην κορυφή, η θέα ήδη θα σε συνεπάρει, ενώ μπορείς και να συνεχίσεις την ανάβαση στην κορυφή του Πύργου του Παρατηρητηρίου Πετρίν για μία ακόμα καλύτερη εικόνα της πόλης.


πηγή- followgeorgeThere are no comments

Add yours

Facebook