Ναύπλιο, ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Για περισσότερες πληροφορίες και μοναδικά πακέτα προσφορών για το Ναύπλιο μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


 

Ρομαντική ατμόσφαιρα και παραδοσιακό χρώμα

Μια από τις πλέον όμορφες πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο, βρίσκεται μόλις δυό ώρες από την Αθήνα.


By Ritikuk shutterstock

Το Ναύπλιο προσφέρεται όσο λίγοι άλλοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο, μια και στις ωραίες πλατείες, τα γραφικά στενά και τα ιστορικά μνημεία του έχουν αφήσει ευδιάκριτα τα ίχνη τους Βυζαντινοί, Φράγκοι, Ενετοί, Τούρκοι και Νεοέλληνες, αλλά και άνθρωποι που επηρέασαν καθοριστικά την ιστορία της πατρίδας μας, όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καποδίστριας και ο Όθωνας.


By Olena Z shutterstock

Τους δρόμους της πόλης στολίζουν κομψά νεοκλασικά, παλαιές εκκλησίες, ιστορικές πλατείες, ξενοδοχεία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, καφέ, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα με ιδιαίτερο στυλ.


By Stamatios Manousis shutterstock

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζουν η πλατεία Συντάγματος, «ιταλική πιάτσα» στην καρδιά της παλαιάς πόλης (πλατεία Πλατάνου, πλατεία Λουδοβίκου, πλατεία Στρατώνος και πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Β’, οι επιπρόσθετες ονομασίες της στο διάβα των αιώνων), η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Γεωργίου, χτισμένος από τους Ενετούς, και η εκκλησία της Γέννησης της Θεοτόκου.


By Solomakha shutterstock

Την πόλη του Ναυπλίου στεφανώνει το Παλαμήδι, το φημισμένο κάστρο ανατολικά της Ακροναυπλίας. Στο μέσον του γραφικού λιμανιού του Ναυπλίου δεσπόζει το περιώνυμο Μπούρτζι.


By Georgios Tsichlis shutterstock

By Marija Vujosevic shutterstock

By Heracles Kritikos shutterstock

By Konstantin Kopachinsky shutterstock

By Milan Gonda shutterstock

By Georgios Kritsotakis shutterstock

By Pit Stock shutterstock

By Solomakha shutterstock

By stefanel shutterstock

By alexandros petrakis shutterstock

πηγή-dinfo.grThere are no comments

Add yours

Facebook