Μπέττυ Μαγγίρα: Λύγισε στην εκπομπή της για την απώλεια της μητέρας της

Screenshot 2021-10-21 at 1.30.54 PM
Η παρουσιάστρια επανήλθε σήμερα στον φακό

Μετά από τρεις ημέρες απουσίας, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε ντυμένη στα μαύρα στο πλατό της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Καλημερίζοντας το κοινό, η δημοφιλής περφόρμερ εμφανίστηκε φανερά συγκινημένη και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την βαριά απώλεια, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα της υπέφερε από άνοια την τελευταία επταετία.

«Νιώθω σα να αρχίζω πάλι από το μηδέν, σα να ξεκινάω πάλι από την αρχή, σα να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Κι αυτό ίσως γιατί, όταν ερχόμαστε στον κόσμο αυτόν, ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο. Μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, που κάποια στιγμή κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ, και οφείλουμε να συνεχίσουμε για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας, και να προχωράμε στη ζωή μας».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης (…) και πολλοί από εσάς μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο OPEN που μου στάθηκε σαν οικογένεια (…) Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως «είμαστε δίπλα σου σε ό,τι θέλεις» (…) Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου τους τελευταίους μήνες και την φρόντισαν, γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια. Χρειάστηκε ειδική φροντίδα λοιπόν, δεν μπορούσαμε εμείς πια να την βοηθήσουμε. Ευχαριστώ όλους εσάς μέσα από την καρδιά μου που σταθήκατε δίπλα της, και την βοηθήσατε να φύγει, να πάει στο φως.»

πηγή-lifoThere are no comments

Add yours

Facebook