Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του μωρού

ggg
Χαρμόσυνα stories στο Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό την Κυριακή και σήμερα μοιράστηκε με τους φανς τις πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο, σε μία σειρά από insta-stories με λουλούδια, κάρτες φιλιά και χαμόγελα.

Η τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα αγόρι, καρπό της σχέσης της με τον Βαγγέλη Σερίφη με τον οποίο είναι μαζί περίπου μία δεκαετία.

Με σύντομα βίντεο, η Κατερίνα Στικούδη μοιράστηκε την θέα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου. Σε άλλο βίντεο η ίδια χαμογελά ασυγκράτητα στο κρεβάτι, κρατώντας ένα μπλε μπαλόνι με το μήνυμα «it’s a boy».

Από τους φίλους και τους συνεργάτες – παλιούς και νέους – που έστειλαν παιχνίδια για το μωρό και ανθοδέσμες για την ίδια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Νίκος Κοκλώνης, με τον οποίο παρουσιάζουν το Just the 2 of Us και η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi. Λουλούδια έστειλαν και ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως φαίνεται σε ένα από τα stories, το ζευγάρι μάλλον ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το μαιευτήριο – αν δεν το έχει ήδη κάνει.

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του μωρού

πηγή-lifoThere are no comments

Add yours

Facebook