Αυτή είναι η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία που καταργεί από σήμερα τις μάσκες

Scandinavian-Airlines-SAS-696×435

Ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους αερομεταφορείς κάνει παρελθόν τις μάσκες στις πτήσεις.
Την τολμηρή απόφαση εν μέσω πανδημίας κάνει πράξη από σήμερα Δευτέρα 18 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρεία Scandinavian Airlines (SAS).

Ποιοι επιβάτες δεν θα φορούν μάσκες στις πτήσεις

Ο ευρωπαϊκός αερομεταφορέας ανακοίνωσε ότι οι μάσκες προσώπου δεν χρειάζονται πλέον για τους επιβάτες που πετούν εντός της Σκανδιναβίας. Δηλαδή από/προς τη Σουηδία, τη Δανία και τη Νορβηγία.

Στις διεθνείς και ευρωπαϊκές πτήσεις της SAS, οι επιβάτες θα εξακολουθούν να φορούν μάσκα.

“Λόγω του ανοίγματος των κοινωνιών και των γενικών συστάσεων από τις αρχές η SAS καταργεί την απαίτηση για υποχρεωτική χρήση μάσκας στις πτήσεις εντός της Σκανδιναβίας”, ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωση της.

Ο πρώτος μεγαλύτερος παγκόσμιος αερομεταφορέας που καταργεί την πολιτική μάσκας

Ο φορέας σημαίας των τριών σκανδιναβικών κρατών είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος αερομεταφορέας που καταργεί την πολιτική ασφάλειας.

Οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο υιοθέτησαν το μέτρο τους πρώτους μήνες της πανδημίας για να σταματήσουν την εξάπλωση του COVID-19.

“Η SAS θα ακολουθήσει τις συστάσεις του Οργανισμού Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου σε άλλες πτήσεις, υπογραμμίζει η αεροπορική εταιρεία.

Και διατηρεί την απαίτηση για χρήση μάσκας προσώπου στις πτήσεις προς άλλους ευρωπαϊκούς και διηπειρωτικούς προορισμούς μέχρι νεωτέρας.”

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η Σουηδία έχει εμβολιάσει το 68,6% του πληθυσμού της, η Νορβηγία το 73,8% και η Δανία το 75,7%.

πηγή-tourismtodayThere are no comments

Add yours

Facebook