Το Audi RS7 της Mansory

Audi-RS7-Mansory-1

Η Mansory παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά αναβαθμίσειων που αφορούν το Audi RS7 Sportback.

Οι αναβαθμίσεις της Mansory ξεκινούν στο μπροστινό μέρος, όπου στο RS7 έχουν τοποθετηθεί νέες πινελιές από ανθρακόνημα γύρω από τη μάσκα, καθώς και από το ίδιο υλικό είναι και το χαμηλό σπόιλερ. Κατά μήκος των πλευρών του RS7 βρίσκουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα. Το παράδειγμα που απεικονίζεται είναι επίσης να κουνάει ένα σύνολο μαύρων τροχών με μπλε ζάντες που βρίσκονται πάνω από ένα σετ μπλε δαγκάνες φρένων.


Πίσω υπάρχει ένας νέος διαχύτης που είναι επίσης κατασκευασμένος από ανθρακόνημα, μια λεπτή αεροτομή και διακριτικές απολήξεις στην εξάτμιση. Αν οι επεμβάσεις του αμαξώματος σας φαίνονται συγκρατημένες, πρέπει να δείτε και την καμπίνα για να «έρθετε στα ίσια σας». Το συγκεκριμένο RS7 ξεχειλίζει από το συνδυασμό του φωτεινού μπλε και μαύρου δέρματος που καλύπτει τα πάντα, από τα καθίσματα, το τούνελ μετάδοσης, τις επενδύσεις των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό.

Η Mansory έβαλε χέρι και  στον κινητήρα του RS7, επιστρατεύοντας τροποποιημένα turbo, σπορ φίλτρο αέρα, διαφορετικό πρόγραμμα στον εγκέφαλο και εξάτμιση υψηλής απόδοσης. Με αυτές τις αλλαγές, ο 4λιτρος twin-turbo V8, φτάνει την απόδοση των 769 ίππων και τα 1.000 Nm ροπής, στοιχεία που του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα.
πηγή-protothema


There are no comments

Add yours

Facebook