Οι 10 κορυφαίες χώρες για σόλο ταξίδια

solo-woman-traveler-696×319

Εάν είστε το είδος του ατόμου που του αρέσει να ρίχνει τις αποσκευές του στον χώρο αποσκευών αμέσως κατά την άφιξή του και να βγαίνει εκεί έξω εξερευνώντας μια νέα πόλη, τότε έχετε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσετε τη δική σας ατομική περιπέτεια;

Τα μεμονωμένα ταξίδια ανοίγουν πολλές ευκαιρίες και ελευθερίες, επιτρέποντάς σας να κάνετε τη δική σας ατζέντα, να κάνετε νέους φίλους και να αναπτυχθείτε ως άτομο.

 Αν αναζητάτε μια νέα εμπειρία αργότερα στη ζωή, το να ταξιδεύετε μόνοι σας μπορεί να είναι μια αρκετά τρομακτική εμπειρία, οπότε οι ταξιδιωτικοί εμπειρογνώμονες έχουν αναλύσει διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα, ασφαλέστερα και πιο οικονομικά μέρη για μεμονωμένα ταξίδια.

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης κυκλοφόρησαν σήμερα αποκαλύπτοντας τις καλύτερες χώρες στον κόσμο για σόλο ταξίδια το 2021.

Η έρευνα εξέτασε παράγοντες όπως το κόστος των μέσων μαζικής μεταφοράς, το έγκλημα και η ασφάλεια, η θερμοκρασία, το κόστος διαμονής στο ξενοδοχείο, η ποιότητα των ξενώνων, μπαρ, εστιατορίων, αξιοθέατων, ομαδικών δραστηριοτήτων και βροχοπτώσεων.

Οι 10 κορυφαίες χώρες για σόλο ταξίδια:

1 Ισλανδία
2 Μάλτα
3 Πορτογαλία
4 Κροατία
5 Ισπανία
6 Μπελίζ
7 Μαυροβούνιο
8 Ιαπωνία
9 Σλοβενία
10 Ιρλανδία

πηγή-tourismtoday.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή σας,αεροπορικά εισιτήρια και μοναδικά πακέτα προσφορών, μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας. https://www.diplomattravel.gr/ , τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/


There are no comments

Add yours

Facebook