Το Μπαλί θα ανοίξει ξανά για διεθνή ταξίδια τον Οκτώβριο

630×355

Ο Υπουργός Τουρισμού της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι το Μπαλί θα ανοίξει ξανά για διεθνή τουρισμό τον Οκτώβριο.

Μετά την καθυστέρηση πολλών σχεδίων για το άνοιγμα, η κεντρική κυβέρνηση λέει ότι το Μπαλί θα είναι έτοιμο να δεχτεί διεθνείς τουρίστες.

 Μετά την ολοκλήρωση μιας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο Τουρισμού του Μπαλί στις 24 Σεπτεμβρίου, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι για να αξιολογήσουν τις προετοιμασίες της επαρχιακής κυβέρνησης του Μπαλί για το άνοιγμα των συνόρων για διεθνείς επισκέπτες, ο υπουργός Τουρισμού και Δημιουργικής Οικονομίας, Sandiaga Uno ανακοίνωσε ότι η κεντρική κυβέρνηση έχει προγραμματίσει να ανοίξει ξανά τον διεθνή ταξιδιωτικό διάδρομο τον Οκτώβριο.

“Συζητήσαμε αυτό το πρόγραμμα για να ανοίξουμε ξανά τα σύνορά μας για διεθνείς ταξιδιώτες και θα το φέρω στην επόμενη συνάντησή μας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Επενδύσεων, Luhut Binsar Pandjaitan στις 30 Σεπτεμβρίου”, δήλωσε ο Σαντιάγκα.

Το σχέδιο για το άνοιγμα των συνόρων ξεκίνησε μετά τη λήψη αναφορών από τον Αντιπεριφερειάρχη του Μπαλί, Cok Ace σχετικά με τις πρόσφατες μεταδόσεις Covid-19 στο Μπαλί που έχουν μειωθεί σημαντικά και έχουν αντιμετωπιστεί σωστά.

«Αφού ενημερώθηκε ότι το Μπαλί χειρίζεται σωστά τις μεταδόσεις Covid-19, ο Luhut μας έδωσε αμέσως οδηγίες να προετοιμάσουμε τις διαδικασίες επαναλειτουργίας έως τον Οκτώβριο του 2021». Πρόσθεσε ο Σαντιάγκα.

Ενώ δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες χώρες θα ήταν ευπρόσδεκτες στο Μπαλί και την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας, ενώ έγιναν αναφορές  ότι το νησί θα είναι ανοιχτό μόνο για εμβολιασμένους τουρίστες και θα απαιτήσει δοκιμές για είσοδο.


 

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μοναδικά πακέτα προσφορών για το Μπαλί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/

πηγή-tourismtodayThere are no comments

Add yours

Facebook