Κάτι… καλό ετοιμάζει η Ferrari

22

Η εταιρεία από το Μαρανέλο εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε ένα ολοκαίνουριο και super σπάνιο υπερ-αυτοκίνητο – Πότε θα το δούμε.

Σε φουλ ρυθμούς εργάζεται τους τελευταίους μήνες η Ferrari, η οποία προετοιμάζει το έδαφος για την αποκάλυψη ενός ξεχωριστού μοντέλου.

Ειδικότερα, χρήστες του φόρουμ “Ferrari Chat” ισχυρίζονται ότι η εταιρεία από το Μαρανέλο φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειας “Icona Series” – μετά τις Monza SP1 και SP2.

Πρόκειται για ένα supercar με στιλιστικές επιρροές από την αγωνιστική 330 P4 του 1967 και τεχνολογικό υπόβαθρο κληρονομούμενο από την 812 Competizione. Εφόσον, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι σχετικές φήμες, το νέο supercar θα κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V12 6.500 κ.εκ. των 830 ίππων που για την περίσταση ενδέχεται να φέρει αυξημένη απόδοση. Θα πλαισιώνεται από 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με τη ροπή να καταλήγει στους πίσω τροχούς.


Ferrari LaFerrari Aperta

Επιπροσθέτως, φημολογείται πως το νέο μέλος της Icona Series θα χρησιμοποιεί το αμάξωμα της LaFerrari Aperta και επομένως θα έχει αφαιρούμενη οροφή, είτε σκληρή ανθρακονημάτινη είτε υφασμάτινη.

Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως το αυτοκίνητο έχει ήδη παρουσιαστεί σε κάποιους εύπορους πελάτες, δεδομένου ότι είχε πράξει κάτι ανάλογο και με τις Monza SP1 και SP2.

Υπενθυμίζεται ότι οι τελευταίες είχαν παραχθεί σε λιγότερα από 500 κομμάτια και δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο να κατασκευαστεί σε ακόμα λιγότερες μονάδες.

Η παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ferrari World Finals που είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 16-22 Νοεμβρίου.

Δεδομένου ότι θα πρόκειται για ένα υπερ-σπάνιο μοντέλο με το έμβλημα της Ferrari, δεν θα αποτελεί έκπληξη αν η τιμή του αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ.

πηγή-newsauto

 There are no comments

Add yours

Facebook