Ψαράς που χάθηκε στη Νέα Καλλικράτεια Θεσσαλονίκης, βρέθηκε 5 ημέρες αργότερα στη Βελίκα της Λάρισας

iuiui

Απίστευτη ιστορία με ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος αγνοούταν από την 1η Σεπτεμβρίου που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του στην περιοχή Σαχάρα Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού.

Ο ψαράς αγνοούνταν από την 1η Σεπτεμβρίου και από προχθές ξεκίνησε η αναζήτησή του από τις Λιμενικές αρχές ΘεσσαλονίκηςΝέων ΜουδανιώνΝέας Μηχανιώνας και Σκάλα Κατερίνης, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Φαίνεται όμως ότι ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαράς παρασύρθηκε από τα κύματα η κάποια θαλάσσια ρεύματα, τα οποία τον έβγαλαν στην παραλία της Βελίκας του Δήμου Αγιάς, στη Λάρισα.

Για το περιστατικό και τον εντοπισμό του 62χρονου ψαρά ο αντιδήμαρχος Αγιάς Νίκος Ντάγκας, δήλωσε στην ΕΡΤ τα εξής:

«Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από την περιπέτεια αυτού του ανθρώπου, που βγήκε σώος μετά από 5 μέρες, στην θάλασσα της Βελίκας, είναι ότι ως άνθρωποι έχουμε πολλές ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, τελικά.

Το άλλο έχει να κάνει με την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων, στην προκειμένη περίπτωση των Λιμενικών Αρχών, ψαράδων και κατοίκων της περιοχής, που μόλις το μεσημέρι αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν να βοηθήσουν τον τυχερό ψαρά στην ατυχία του».

πηγή-cnngrThere are no comments

Add yours

Facebook