Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου στο Κατάρ από το 2022

GIMS_Qatar_1

Μια νέα έκθεση προέκυψε από τη συνεργασία των διοργανωτών της Γενεύης με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Κατάρ, την οποία περιμένουμε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2022.

Δεν μιλάμε για «μεταφορά» της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) στο Κατάρ αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ένα preview της, μια και στην Ελβετική πόλη η «δράση» θα επανέλθει το Φεβρουάριο του 2022- με όλα όσα ξέρουμε έως τώρα. Το νέο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Κατάρ θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και για τις ακριβείς ημερομηνίες του πρώτου, περιμένουμε επιβεβαίωση μέσα στο προσεχές διάστημα.


Οι διοργανωτές της GIMS και το Υπουργείο Τουρισμού του Κατάρ θέλουν να τοποθετήσουν τη διετή εκδήλωση ως μια νέα παγκοσμίου φήμης έκθεση αυτοκινήτου για τη Μέση Ανατολή. Οι εταίροι είναι πεπεισμένοι πως η πρωτεύουσα του Κατάρ, η Ντόχα είναι η καταλληλότερη πόλη για να πραγματοποιείται ένα τόσο μεγάλου βεληνεκούς αυτοκινητιστικό event. Υπενθυμίζουμε πως το GIMS έπρεπε να ακυρωθεί τόσο το 2020, όσο και το 2021 λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19.

πηγή-protothemaThere are no comments

Add yours

Facebook