ΑΝΕΚ: Έκπτωση 50% στις πρώτες μετακινήσεις των νεοεισακτέων φοιτητών

AnekLines
Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Ειδικές εκπτώσεις για τις πρώτες τους μετακινήσεις προς και από τον τόπο σπουδών τους προσφέρει προς τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, η ΑΝΕΚ LINES. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας για το χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έως τις 31 Οκτωβρίου 2021, η ΑΝΕΚ προσφέρει:

Α) Στα δρομολόγια από και προς Χανιά και Ηράκλειο***

  • Έκπτωση 50%σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός lux)
  • Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες

*** Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

  • Στα δρομολόγια από Ρόδο, Χάλκη, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη, Σαντορίνη, Μήλο, προς Πειραιά με επιστροφή έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και τα αριθμημένα καθίσματα.

Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπίας αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές. Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες των νεοεισαχθέντων φοιτητών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021» ή φωτοτυπίας αυτού.

Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση επιτυχούς εισαγωγής). Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Η ΑΝΕΚ LINES σταθερά εδώ και χρόνια προσφέρει στους Φοιτητές-Σπουδαστές των Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) και Κ.Ε.Σ.Ε.Ν & στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC που ταξιδεύουν Κρήτη :

  • 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις (εκτός lux).
  • 50% έκπτωση στα ΙΧ και τα δίκυκλα στη γραμμή των Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου

Επίσης, η ΑΝΕΚ, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το www.anek.gr η απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/

πηγή-businessdaily

 There are no comments

Add yours

Facebook