Αυτό το βίντεο από τη μακρινή Ισλανδία είναι ό,τι πιο μαγευτικό θα δεις σήμερα

00

Πόση ομορφιά μπορεί να χωρέσει μέσα σε ένα βίντεο 5 λεπτών και κάτι;

Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που μου πέρασε από το μυαλό όταν διάβασα για το βίντεο του Έλληνα φωτογράφου, Νίκου Κοντοσταυλάκη και της ομάδας του για τα εξωπραγματικά τοπία

Η απάντηση, μόλις δεις το βίντεο, με τον τίτλο “Whispering Iceland”, είναι μονολεκτική κι έρχεται αυθόρμητα: “πολλή”. Μέσα σε λίγα λεπτά, μεταφέρεσαι έστω και νοητά στα άγρια τοπία της Ισλανδίας, η οποία επίσημα καλύπτεται στο 1/3 από ερήμους, με τη μόνη διαφορά ότι εκεί η άμμος είναι μαύρη.

Διάφορες πόλεις του νησιού, από μικρές έως πιο μεγάλες, μέχρι και την πρωτεύουσα Ρέικιαβικ, περνούν μπροστά στα μάτια σου, απλώς για να σε κάνουν να καταλάβεις γιατί είθισται να αποκαλείται η Ισλανδία “η Σελήνη της Γης”, με τον αστικό μύθο να συμπληρώνει ότι ο Άρμστρονγκ πέρασε από το νησί για να προπονηθεί πριν φτάσει στο φεγγάρι.

Δες το βίντεο:

https://vimeo.com/195085480

  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια ή και την διαμονή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Diplomat Travel, τηλεφωνικώς στο : 210 6517509 ή μέσω email στο : support@diplomattravel.gr.
    Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.  https://www.diplomattravel.gr/

πηγή-citypatras.grThere are no comments

Add yours

Facebook