Το νέο αστέρι της Formula 1 παίζει τάβλι στη Σαντορίνη!

russel-formoula1-1024×576

Την Ελλάδα επέλεξε ο ταλαντούχος George Russell για να «γεμίσει μπαταρίες» ενόψει της συνέχειας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1!

O οδηγός της Williams θα περάσει συνολικά μία εβδομάδα στη χώρα μας, αναζητώντας ξεκούραση μετά τα πρώτα 11 γκραν πρι της σεζόν του 2021.

Κόντρα στο ρεύμα, ο Βρετανός δεν επέλεξε την κοσμοπολίτικη Μύκονο ως προορισμό – τουλάχιστον όχι ως πρώτη στάση. Η φωτογραφία που ανέβασε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν από τη μαγευτική Σαντορίνη!

Ο 23χρονος έγραψε πως μόλις ξεκίνησαν οι διακοπές και πως μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης θα πιάσει πάλι δουλειά. Μάλιστα, αν για κάποιον η θέα πίσω του δεν «φώναζε» Ελλάδα, πρόσθεσε και την Ελληνική σημαία.

Μάλιστα δείχνει να προσπάθησε να εγκλιματιστεί με τις συνήθειες των Ελλήνων, αφού είναι με τον κρύο καφέ στο χέρι και ανοιχτό το τάβλι μπροστά του!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Russell θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Formula 1 σήμερα και εκτιμάται πως την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα αποτελεί ομόσταβλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Lewis Hamilton στην ομάδα της Mercedes.

Τέλος, δεν είναι μόνο ο Βρετανός που επέλεξε την πατρίδα μας για το καλοκαιρινό διάλειμμα, καθώς ο συνάδελφός του Charles Leclerc, παραθερίζει στη Μύκονο!

πηγή-cyclades.grThere are no comments

Add yours

Facebook