Ρωσία: Αυξάνεται η ζήτηση για Ελλάδα, λείπουν οι τσάρτερ πτήσεις

sb10062851ai-001

Αυξάνεται η ζήτηση για Ελλάδα στη ρωσική αγορά από τα μέσα Ιουλίου και μετά, ωστόσο, δεν γίνεται λόγος για υψηλή ζήτηση, καθώς παραμένει το κύριο πρόβλημα, που είναι η έλλειψη ναυλωμένων πτήσεων.

Αυτό αναφέρουν εκπρόσωποι τουρ οπερέιτορ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου τους, ATOR.

«Στις αρχές Ιουλίου, η ζήτηση ήταν χαμηλότερη από το αναμενόμενο, αλλά από τα μέσα του μήνα έχουμε δει μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων και των αιτήσεων για εκδρομές στην Ελλάδα», ανέφερε εκπρόσωπος από το Russian Express. “Εσπευσε, όμως, να προσθέσει ότι εφόσον δεν αποκατασταθούν οι τσάρτερ πτήσεις ώστε να μειωθεί το κόστος της πτήσης δεν πρόκειται να υπάρξει υψηλή ζήτηση.

Ανάλογη γνώμη διατύπωσαν εκπρόσωποι και άλλων τουρ οπερέιτορ στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι από τι1 24 Ιουλίου ο αριθμός των τακτικών πτήσεων αυξήθηκε σε επτά την εβδομάδα (από 5) από τη Ρωσία προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν καθημερινές τακτικές πτήσεις από Μόσχα προς Αθήνα, από Μόσχα προς Ρόδο και Κέρκυρα (4 πτήσεις την εβδομάδα σε κάθε διαδρομή), καθώς και προς Άραξο και Ζάκυνθο. Υπάρχουν επίσης περιφερειακές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη.

Από τη Μόσχα προς την Αθήνα με επιστροφή τα εισιτήρια κοστίζουν λίγο περισσότερο από 35 χιλιάδες ρούβλια, για μια πτήση από τη Μόσχα προς τη Ρόδο και πίσω περίπου 30 χιλιάδες ρούβλια και περίπου 29.000 ρούβλια στη διαδρομή Μόσχα – Κέρκυρα – Μόσχα.

πηγή-tornosnewsThere are no comments

Add yours

Facebook