Κάνιε Γουέστ: Νέο άλμπουμ για τον διεθνή ράπερ – Η αναφορά του στον Αντετοκούνμπο

κναυ-e1627415879842

Αντίστροφα μετρά ο Κάνιε Γουέστ για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, με τίτλο «Ντόντα», το όνομα της μητέρας του που είναι αφιερωμένο στην μνήμη της.

Ο γνωστός ράπερ έχει εγκατασταθεί σε γήπεδο στην Ατλάντα και θα μείνει εκεί μέχρι να ολοκληρώσει το άλμπουμ του. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του καλλιτέχνη δήλωσε στο Αssociated Press ότι ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να παραμείνει στο Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα όσο δουλεύει το «Ντόντα».

Η αναφορά στον «Greek Freak»:

Στο άλμπουμ ο Κάνιε Γουέστ αναφέρεται και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα στίχο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο τραγούδι με τον τίτλο «Junya» ο ράπερ τραγουδά «Let me be honest/I’m one with the bucks boy/Let me Giannis».

Ο βραβευμένος με 21 Grammy καλλιτέχνης έχει δώσει στο νέο άλμπουμ το μικρό όνομα της μητέρας του. Η Ντόντα Γουέστ πέθανε στα 58 της χρόνια το 2007, εξαιτίας επιπλοκών έπειτα από πλαστική επέμβαση. Το άλμπουμ αναμενόταν να κυκλοφορήσει την προηγούμενη Παρασκευή, μία ημέρα αφότου έκανε «πρεμιέρα» σε ένα event ακρόασης στο εν λόγω γήπεδο. Τώρα, αναμένεται στις 6 Αυγούστου.

Η νέα δουλειά του 44χρονου περιλαμβάνει πολλές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων με τον Jay Z.

πηγή-in.grThere are no comments

Add yours

Facebook